Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek kozası görmek

Rüyada örümcek kozası görmek

Rüyada örümcek kozası görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada örümcek kozası gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Rüyada örümcek kozası görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalettir.

Rüyada kozadan kelebek çıktığını görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kozadan çıkan kelebek görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada ipek böceği kozası görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebek koza görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işarettir.

Rüyada kozada kelebek görmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine işarettir.

Rüyada ipek kozası görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye delalet etmektedir.

Rüyada tırtıl kozası görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments