Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç tutmak ve bozmak

Rüyada oruç tutmak ve bozmak

Rüyada oruç tutmak ve bozmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, dinde olgunlaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutmak ve bozmak gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız ya da ortak çıkarınız olan kişilerle ilişkilerinize zarar vermemenizde fayda var.

Rüyada oruç tutmak ve bozmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada nafile oruç bozmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, zor durumda bırakacağına alamet eder.

Rüyada orucunu bilmeden bozmak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada unutarak oruç bozduğunu görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada orucu bozmak rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine alamet eder.

Rüyada orucu erken bozmak çok günah işleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada oruç unutarak bozmak dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, inancından ödün vereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments