Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örtüsüz namaz kılmak

Rüyada örtüsüz namaz kılmak

Rüyada örtüsüz namaz kılmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada örtüsüz namaz kılmak gördüyseniz:

  • En büyük problem, çok sayıda seçeneğin doğru değerlendirilebilmesi olabilir.

Rüyada örtüsüz namaz kılmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada beyaz örtüyle namaz kılmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada namaz örtüsü örtmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz namaz örtüsü görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine delalettir.

Rüyada beyaz namaz örtüsü takmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, daima afiyette olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalet eder.

Rüyada namaz örtüsü takmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada caddede namaz kılmak rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada hasta iken namaz kılmak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, işlerin canlanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments