Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ortalığı süpürmek

Rüyada ortalığı süpürmek

Rüyada ortalığı süpürmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada ortalığı süpürmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde, duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz.

Rüyada ortalığı süpürmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ortalığa kaka yapmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına delalettir.

Rüyada ortalık yere pislemek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ortalığı dağıtmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada ortalığa pislemek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ortalığı toplamak huzurlu ve mutlu olunacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, başarısının yükseleceğine delalettir.

Rüyada ortalığa sıçmak geniş bir rızka kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sorunların gittikçe artacağına delalet eder.

Rüyada ortalığı dağınık görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments