Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda saç görmek

Rüyada avucunda saç görmek

Rüyada avucunda saç görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, ilerleyeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yaşamın kolaylaşacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada avucunda saç gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı davranmanız durumunda borçlanmanız gerekebilir.

Rüyada avucunda saç görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada saçlarının avuç avuç döküldüğünü görmek doğru bir karar verileceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç saç görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada avuç içinde saç görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada avuç avuç saçının döküldüğünü görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç avuç saç görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuçta saç görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Rüyada avucunda kar görmek sorunlarını unutacağına, önemli bir makama terfi alacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments