Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda arkadaşlarını görmek

Rüyada okulda arkadaşlarını görmek

Rüyada okulda arkadaşlarını görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulda arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerde verdiğiniz ölçüde alamamanız sizi üzebilir.

Rüyada okul arkadaşına sarılmak aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına işaret eder.

Rüyada okul arkadaşını öpmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına alamet eder.

Rüyada eski okul arkadaşı görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet eder.

Rüyada orta okul arkadaşlarını görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kötü sözler duyulacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada okul arkadaşlarıyla kavga etmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yapılan planların alt üst olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına inanılır.

Rüyada okul ve arkadaşlarını görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada okul arkadaşıyla evlenmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments