Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örme çorap görmek

Rüyada örme çorap görmek

Rüyada örme çorap görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada örme çorap gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler sorumluluk veya görevlerini yerine getirme konusunda isteksizlik gösteriyor veya eksik şekilde yerine getiriyor olabilirler.

Rüyada simli çorap giymek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada çorap hediye almak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada çorabını başkasına vermek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada birine yeni çorap görmek beddua ve ah alacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalettir.

Rüyada kaçmış çorap giymek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada çorap ütülemek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, memur ise terfi edeceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına inanılır.

Rüyada birinin çorabını çıkarmak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendini çorapsız görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments