Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda su görmek

Rüyada ormanda su görmek

Rüyada ormanda su görmek büyük atılımların yapılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yüzün güleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine işaret eder.

Rüyada ormanda su gördüyseniz:

  • Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan kişiler olabilir.

Rüyada ormanda su görmek iyi anlaşacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada orman içinde su görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına alamet etmektedir.

Rüyada orman ve su görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil orman ve su görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya yorulur.

Rüyada ormanda kaplan görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, işinde zarar edeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orman ve nehir görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına yorulur.

Rüyada ormanda çalışmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada ormanda ateş görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments