Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda çalışmak

Rüyada ormanda çalışmak

Rüyada ormanda çalışmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, gözyaşı döküleceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, parasının ve malının da artacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, yeni bir projenin başına geçirileceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine işaret eder.

Rüyada ormanda çalışmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda da keyifli zamanlardasınız.

Rüyada ormanda çalışmak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet eder.

Rüyada yemyeşil bir orman görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tropikal orman görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, merdiven atlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda gezmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada ormanda bisiklete binmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük orman görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Rüyada orman hayvanları görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Rüyada ormanda ata binmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, anne duasının açılacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments