Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orman ve su görmek

Rüyada orman ve su görmek

Rüyada orman ve su görmek elinin dara düşmeyeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, maneviyatının çökeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada orman ve su gördüyseniz:

  • Kavgacı yapıdasınız.

Rüyada yeşil orman ve su görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada orman içinde su görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada ormanda su görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada orman ve su görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ormanda yürümek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Rüyada gece ormanda yürümek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada ormanda sevgiliyle yürümek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ormanlık alanda kaybolmak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments