Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda göl görmek

Rüyada ormanda göl görmek

Rüyada ormanda göl görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, sağlık sorunlarının artacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ormanda göl gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Rüyada ormanda göl görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına delalettir.

Rüyada orman ve göl görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada orman içinde göl görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, huzur içinde yatacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ormanda beyaz tavşan görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ormanda mezar görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işarettir.

Rüyada ormana gitmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına tabir olunur.

Rüyada orman yolunda yürümek çaresiz durumlara düşeceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ormanda ağlamak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments