Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örgü iplik görmek

Rüyada örgü iplik görmek

Rüyada örgü iplik görmek karlı işler yapacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işarettir.

Rüyada örgü iplik gördüyseniz:

  • Destek olmak isteyen kişilere izin vermenizde fayda var.

Rüyada örgü iplik görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikiş iplik görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, rakiplerini geride bırakacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli iplikler görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi iplik görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz iplik görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine işarettir.

Rüyada renk renk iplik görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada iğneden iplik geçirmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada iplik sarmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments