Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öpüşürken kusmak

Rüyada öpüşürken kusmak

Rüyada öpüşürken kusmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öpüşürken kusmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada pirinç kusmak can sıkıntısının geçeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, renk ve eğlence geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kusmak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada hasta olmak kusmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada iğne kusmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyu kusmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada aşırı derecede kusmak dininden vazgeçmeyeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, mekân değiştireceğine işarettir.

Rüyada yoğurt kusmak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, patlama noktasına geleceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada saç kılı kusmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments