Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öpüşen bir çift görmek

Rüyada öpüşen bir çift görmek

Rüyada öpüşen bir çift görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kafasının da rahat edeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada öpüşen bir çift gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen şeyler üzerinde dikkatle düşünülmesi gereken fırsatlar olabilir.

Rüyada inek çiftleşmesi görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada çift ayakkabı giymek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, rahat nefes almaya başlayacağına delalettir.

Rüyada bir çift at görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, fikirlerinin can bulacağına inanılır.

Rüyada kedilerin çiftleştiğini görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, onun istediği yoldan gideceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada çiftleşen balık görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına yorulur.

Rüyada bir çift beyaz ayakkabı görmek heveslerinin de azalacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çift tavşan görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çift başlı koyun görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments