Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiftleşen balık görmek

Rüyada çiftleşen balık görmek

Rüyada çiftleşen balık görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, zorluklarının kalmayacağına işaret eder.

Rüyada çiftleşen balık gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Rüyada çiftleşen balık görmek çok büyük özgüven kazanacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık çiftleşmesi görmek bunu şeref sayacağına, yoksul için zenginliğe, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine tabir olunur.

Rüyada çift balık görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı balık görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir çift görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine delalet eder.

Rüyada koyun çiftleşmesi görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada çiftleşen kaplumbağa görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada çift başlı bebek görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments