Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öpmek ve sarılmak

Rüyada öpmek ve sarılmak

Rüyada öpmek ve sarılmak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, önünün açık olacağına, işinden çıkarılacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, sevdiklerini de koruyacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına alamet eder.

Rüyada öpmek ve sarılmak gördüyseniz:

  • Tecrübe, zaman veya bilginizi paylaşmanız minnettarlık hissettiğiniz kişilere yardımcı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada oğluna sarılıp öpmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada ölen anneye sarılıp öpmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada babaya sarılmak öpmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine işarettir.

Rüyada ölen babaya sarılmak öpmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini öpmek ve sarılmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ölü birini öpmek sarılmak çevreye karşı itibarın artacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü sarılıp öpmek sağlıklı ve zinde olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments