Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önceden ölen birini görmek

Rüyada önceden ölen birini görmek

Rüyada önceden ölen birini görmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önceden ölen birini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz.

Rüyada önceden tanıdığın birini görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada önceden görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine işarettir.

Rüyada önceden ölmüş kişiyi görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Rüyada önceden ölmüş birine sarılmak kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına işaret eder.

Rüyada önceden yaşadığın evi görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada bir şeyi önceden görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada önceden yaşadığı evi görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, iyi hissedeceğine, eksiği kendinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada önceden ölmüş birini canlı görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments