Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yemek yaptığını görmek

Rüyada ölünün yemek yaptığını görmek

Rüyada ölünün yemek yaptığını görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yemek yaptığını gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Rüyada ölü kişiyle yemek yemek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, işlerinizin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü yılan yemek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölülerin yemek yediğini görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle beraber yemek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün pişirdiğini yemek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinin yemek yaptığını görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların azalacağına, geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle yemek yapmak düşman malından yemeye, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle et yemek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments