Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü tuvalette görmek

Rüyada ölüyü tuvalette görmek

Rüyada ölüyü tuvalette görmek duymadığı sözleri duyacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, yeni bir hayat kuracağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada ölüyü tuvalette gördüyseniz:

  • Kıskançlık nedeniyle kayıplar yaşanabilir.

Rüyada ölü birinin tuvaletini yaptığını görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü tuvalette görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, umutlarının yarım kalmayacağına inanılır.

Rüyada ölüyü tuvaletini yaparken görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tuvalet kağıdı görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı tuvalet giymek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada birini tuvaletini yaparken görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalettir.

Rüyada tuvalette kaka yapmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tuvalet taşı görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments