Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tuvaletini yaparken görmek

Rüyada birini tuvaletini yaparken görmek

Rüyada birini tuvaletini yaparken görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalettir.

Rüyada birini tuvaletini yaparken gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konularında ani değişiklikler veya olaylar meydana gelebilir.

Rüyada tuvalete idrar yapmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine inanılır.

Rüyada tuvalette cüzdan görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kazancında artış olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağa tuvaletini yapmak tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada tuvalete bokunu yapmak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalettir.

Rüyada tuvalette ekmek yemek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette birini görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette et görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonun tuvalete düştüğünü görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments