Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı tuvalet giymek

Rüyada sarı tuvalet giymek

Rüyada sarı tuvalet giymek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı tuvalet giymek gördüyseniz:

  • Şimdi, yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir veya hayatınıza biraz heyecan getirebilir.

Rüyada sarı tuvalet giymek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına işarettir.

Rüyada sarı tuvalet görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tuvalette giymek herşeyin fazlasına kavuşacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah tuvalet giymek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi tuvalet giymek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tuvalet elbise giymek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tuvalet giydiğini görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalet eder.

Rüyada uzun tuvalet giymek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments