Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyi tekrar gömmek

Rüyada ölen kişiyi tekrar gömmek

Rüyada ölen kişiyi tekrar gömmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi tekrar gömmek gördüyseniz:

  • Harekete geçin, bol bol reklamınızı yapmaktan çekinmeyin.

Rüyada ölen kişiyi tekrar gömmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü tekrar gömmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini tekrar gömmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini tekrar gömmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, faturalarını ödeyemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birini tekrar gömmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada aynı kişiyle tekrar nişanlanmak çok iyi işler ortaya konacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişinin tekrar dirildiğini görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlenmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments