Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda ölülerin dirildiğini görmek

Rüyada mezarda ölülerin dirildiğini görmek

Rüyada mezarda ölülerin dirildiğini görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda ölülerin dirildiğini gördüyseniz:

  • Hiç beklenilmeyen bir kaynaktan duygusal veya ekonomik bir girişiminizle ilgili destek gelebilir.

Rüyada mezarlıkta ölülerin dirildiğini görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, bereketli bir döneme girileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada mezarda ölünün dirildiğini görmek hükmünün geçmeyeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına alamet eder.

Rüyada mezarda ölülerin dirildiğini görmek güzel haberlerin alınacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezardan dirilmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada mezarda dirilmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, elde edilecek menfaatlere delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının ölüp dirildiğini görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölü çocuğun dirildiğini görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, başka işler deneyeceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yaşayan birinin ölüp tekrar dirildiğini görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments