Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle denize girmek

Rüyada ölüyle denize girmek

Rüyada ölüyle denize girmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına yorulur.

Rüyada ölüyle denize girmek gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Rüyada ölüyle denize girmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, ticarette başarılı olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalettir.

Rüyada atla denize girmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz gibi denize girmek kazancın yar yarıya düşeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına tabir olunur.

Rüyada bulanik denize girmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına işarettir.

Rüyada anneyle denize girmek huzursuz olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işarettir.

Rüyada berrak denize girmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine işarettir.

Rüyada kış mevsiminde denize girmek hane içine ay doğacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kirli denize girmek gönül gözünün açılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments