Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye sarılmak

Rüyada ölüye sarılmak

Rüyada ölüye sarılmak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, takdir edileceğine, kıtlığın meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına işarettir.

Rüyada ölüye sarılmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeli, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada ölüye sarılıp ağlamak o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, kişisel kavgaların son bulacağına yorulur.

Rüyada ölü birine sarılmak öpmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada ölü biriyle konuşmak sarılmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yeni kararlar alınacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye sarılmak öpmek kendisini üzen konuların kapanacağına, kendisi paralayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada ölü sarı civciv görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölü birine sarılarak ağlamak sevilip sayılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kadına sarılmak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, böylece yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına delalet eder.

Rüyada ölü sarılmak sözlerinden çıkmayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments