Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye patates vermek

Rüyada ölüye patates vermek

Rüyada ölüye patates vermek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölüye patates vermek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak verin.

Rüyada ölüye patates vermek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden patates almak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinden patates almak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yerden patates çıkarmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada başkasına patates vermek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada patates böreği görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, boş yere korku duyulacağına alamet eder.

Rüyada patatesli pilav görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada patates sulusu yemek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments