Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden patates almak

Rüyada ölü birinden patates almak

Rüyada ölü birinden patates almak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, bol dua edeceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden patates almak gördüyseniz:

  • Evden yapılabilecek çalışmalar da söz konusu olabilir.

Rüyada ölüden patates almak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ölüye patates vermek büyük ferahlık yaşayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine inanılır.

Rüyada ölü birinden patates almak büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalet eder.

Rüyada toprağa patates gömmek üzüleceğine ve ağlayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalettir.

Rüyada tencerede patates görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada pazarda patates görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet eder.

Rüyada taze patates toplamak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet eder.

Rüyada patatesli köfte yemek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, kırılan kalplerin barışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments