Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünde kar görmek

Rüyada mezarın üstünde kar görmek

Rüyada mezarın üstünde kar görmek kişinin rahat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, güzel bir hayat geçireceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada mezarın üstünde kar gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada mezarın üstünde kar görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, dünya malının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada mezar üstünde kar görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada kar üstünde kurt görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına rivayet eder.

Rüyada kar üstünde araba sürmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kar üstünde yalın ayak yürümek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kar üstünde çiçek görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada kar üstünde oynamak mal ve varlık sahibi olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada karların üstünde yürümek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments