Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz yedirmek

Rüyada karpuz yedirmek

Rüyada karpuz yedirmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, birikiminin artacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sağlık içinde yaşanacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine inanılır.

Rüyada karpuz yedirmek gördüyseniz:

  • Kararlılık gösteriyorsunuz.

Rüyada bebeğe karpuz yedirmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına karpuz yedirmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işarettir.

Rüyada ölüye karpuz yedirmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada karpuz yediğini görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sevilip sayılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada birine karpuz yedirmek itibarını zedeleyeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının karpuz yediğini görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kavun karpuz yediğini görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının karpuz yediğini görmek kazancının da aynı oranda artacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments