Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz yediğini görmek

Rüyada karpuz yediğini görmek

Rüyada karpuz yediğini görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, sorunların kısa sürede aşılacağına işarettir.

Rüyada karpuz yediğini gördüyseniz:

  • Ateşe yaklaşırken yanıcı veya yakıcı madde taşımadığınızdan emin olmanızda fayda var.

Rüyada ölüye karpuz yedirmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının karpuz yediğini görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, işlerini toparlayacağına yorulur.

Rüyada birinin karpuz yediğini görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, onurlu bir hayat süreceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına yorulur.

Rüyada birine karpuz yedirmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının karpuz yediğini görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada karpuz yedirmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe karpuz yedirmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına karpuz yedirmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, bütçesinin genişleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments