Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye hediye almak

Rüyada ölüye hediye almak

Rüyada ölüye hediye almak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölüye hediye almak gördüyseniz:

  • Dikkatli şekilde dinlemeden veya önyargıyla hareket etmek önemli bir noktayı kaçırmanıza neden olabilir.

Rüyada ölü birinin hediye vermek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada ölünün hediye verdiğini görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, geçiminin yerinde olacağına, maddi gücünün artacağına işarettir.

Rüyada ölü kimseden hediye almak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına alamet eder.

Rüyada ölü insandan hediye almak eğitim konusunda bir adım atılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada ölü birinden hediye almak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden hediye almak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kişiden hediye almak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada ölüden saat hediye almak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, dinde bilginleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments