Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin hediye vermek

Rüyada ölü birinin hediye vermek

Rüyada ölü birinin hediye vermek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, refahının ve varlığının artacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin hediye vermek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin.

Rüyada ölü birinden hediye almak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada ölü insandan hediye almak özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, kazancının da artacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine hediye almak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye hediye almak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada ölüde hediye almak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sağlık sorunlarının artacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kişiden hediye almak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kimseden hediye almak güzel evlatlar yetiştireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine işaret eder.

Rüyada ölüye hediye vermek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments