Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden hediye almak

Rüyada ölüden hediye almak

Rüyada ölüden hediye almak maddi açıdan nefes alınacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, yeni kısmetlere nail olacağına yorulur.

Rüyada ölüden hediye almak gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya dinledikleriniz bundan sonra atacağınız adımlarda size faydalı olabilir.

Rüyada bir ölüden hediye almak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölü kişiden hediye almak bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada ölü birinden hediye almak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, birçok dertle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden saat hediye almak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine inanılır.

Rüyada ölüden hediye almak halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye hediye vermek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüde hediye almak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, asil kimselerden çıkacağına, nazara geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün hediye verdiğini görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments