Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye erzak vermek

Rüyada ölüye erzak vermek

Rüyada ölüye erzak vermek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, vaaz ve nasihate, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye erzak vermek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiye girme veya büyük kararlar alma konusunda hızlı hareket edebilirsiniz.

Rüyada ölüye erzak vermek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden erzak almak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, üzüntülerin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada evine erzak almak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine yorulur.

Rüyada komşuya erzak vermek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kışlık erzak görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erzak çalmak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine delalettir.

Rüyada erzak dağıtmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalettir.

Rüyada erzak aldığını görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments