Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erzak aldığını görmek

Rüyada erzak aldığını görmek

Rüyada erzak aldığını görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada erzak aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Rüyada erzak aldığını görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet eder.

Rüyada erzak yardımı yapmak kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya inanılır.

Rüyada ölüden erzak almak kazancın günden güne artacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Rüyada erzak poşeti görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada erzak dağıtmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına delalettir.

Rüyada ölüye erzak vermek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına yorulur.

Rüyada erzak satın almak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada oda dolusu erzak görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments