Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erzak çalmak

Rüyada erzak çalmak

Rüyada erzak çalmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, heveslerin söneceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erzak çalmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenli konuşmalarınız diğerlerinin sizi desteklemesine yardım edebilir.

Rüyada erzak çalmak huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, bunun için her gün şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada oda dolusu erzak görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, koltuğunun yükseleceğine işarettir.

Rüyada kışlık erzak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yollarını ayıracağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erzak satın almak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine işarettir.

Rüyada erzak dağıtmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada komşuya erzak vermek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye erzak vermek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, işlerini hafifleteceğine alamet eder.

Rüyada erzak poşeti görmek sevinçli bir hayat süreceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments