Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden anahtar almak

Rüyada ölüden anahtar almak

Rüyada ölüden anahtar almak rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, ömrünün de uzun olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada ölüden anahtar almak gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada ölünün elinde anahtar görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada ölü birinin anahtar verdiğini görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada ölü birine anahtar vermek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü insandan anahtar almak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinden anahtar almak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden anahtar almak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye anahtar vermek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada anahtarı başkasına vermek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments