Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada attan süt sağmak

Rüyada attan süt sağmak

Rüyada attan süt sağmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, kazancının yerine gelmesine, tüm isteklerine kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada attan süt sağmak gördüyseniz:

  • Romantizm veya keyifli planlar birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada attan süt sağmak büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada atın sütünü sağmak eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada at sütü sağmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada memeden süt sağmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına alamet eder.

Rüyada deve sütü sağmak başarılar elde edileceğine, bahtının güzelleşeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sütü sağmak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine yorulur.

Rüyada biberona süt sağmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada kendi sütünü sağdığını görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, şansın açılacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments