Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütü sağmak

Rüyada sütü sağmak

Rüyada sütü sağmak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kazancın daha da arttırılacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine delalettir.

Rüyada sütü sağmak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı veya bireysel maddi pazarlıklarda şanslar yakalanabilir ya da farklı ufaklı büyüklü fırsatlarla karşılaşılabilir.

Rüyada inek sütü sağdığını görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, rütbesinin artacağına rivayet eder.

Rüyada inek memesinden süt sağmak kasasının ağırlaşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına delalettir.

Rüyada kendi göğsünden süt sağdığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe süt sağmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, çok başarılı olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada ineğin sütünü sağmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, desteksiz kalacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine işarettir.

Rüyada göğsünden süt sağmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada at sütü sağmak yüklü siparişler alacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına alamet eder.

Rüyada memeden süt sağdığını görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, şeref ve haysiyetin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments