Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüsü görmek

Rüyada ölüsü görmek

Rüyada ölüsü görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kalp kırmayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüsü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler bazı konulara yaklaşımınızı veya yöntemlerinizi ya da fikirlerinizi değiştirmeniz konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada ölü dayıyı görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezardan ölünün çıktığını görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü adamı öpmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, huzurunun yerinde olacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin resmini görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölülerle bayramlaşmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada ölünün arkasından yürümek kendisi paralayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü bir insanın tekrar öldüğünü görmek keyfin kaçacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments