Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzüğünü takmak

Rüyada ölünün yüzüğünü takmak

Rüyada ölünün yüzüğünü takmak maddi zararının giderileceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Rüyada ölü birinin yüzüğünü takmak iftiraya uğrayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına yorulur.

Rüyada ölüye yüzük takmak takdir edilen kişi olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine delalettir.

Rüyada ölünün yüzüğünü takmak çok güzel adımlar atılacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek yüzüğü takmak hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, emrinde insan çalıştıracağına, dinde bilginleşeceğine rivayet eder.

Rüyada nişan yüzüğünü takmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, para pul sahibi olacağına, ruhlarına mevlit okutacağına yorulur.

Rüyada kıza yüzük takmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin yüzüğünü takmak mesleğine dört elle sarılacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret eder.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak helal ekmek yiyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments