Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzdüğünü görmek

Rüyada ölünün yüzdüğünü görmek

Rüyada ölünün yüzdüğünü görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, makbul olmayan işler yapacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Rüyada ölüyle yüzmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzdüğünü görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü derisi yüzmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kazançtan yana kara geçeceğine işarettir.

Rüyada ölünün derisini yüzmek parasının pul, malının da hiç olacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada kedinin yüzdüğünü görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada suya atlayıp yüzmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle denizde yüzmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada havuza yüzmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments