Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin yemek yaptığını görmek

Rüyada ölü birinin yemek yaptığını görmek

Rüyada ölü birinin yemek yaptığını görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin yemek yaptığını gördüyseniz:

  • Çok fazla talepkar ya da ısrarcı olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölüyle zeytin yemek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ölüden birşey alıp yemek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada ölüden yemek yemek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye yemek ikram etmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, rahat bir dönem yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölüyle bir şey yemek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinin yemek yaptığını görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalettir.

Rüyada ölüye yemek vermek birikim yapacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölülere yemek vermek kısmetlerin günden güne artacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments