Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün su istediğini görmek

Rüyada ölünün su istediğini görmek

Rüyada ölünün su istediğini görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, çok kötü günler geçirileceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, gülen yüzünün de solacağına, işlerin aksayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün su istediğini gördüyseniz:

  • Kontrollü kalabilmek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada ölünün su istediğini görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden su istemek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin su istediğini görmek başka kimselere de yardım edeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada ölüden bal istemek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün istediğini yapmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada ölünün üzüm istemek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada ölünün yemek istemek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün para istediğini görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments