Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün saçlarını görmek

Rüyada ölünün saçlarını görmek

Rüyada ölünün saçlarını görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, bir fitne çıkarmaya, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, eline geçen malları tutamayacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada ölünün saçlarını gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölünün saçını yıkamak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalettir.

Rüyada ölüyü saçlı görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin saçını görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, insanlara öncülük edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü beyaz saçlı görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin saçını taramak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada ölünün saçını uzun görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden saç almak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, iyi bir patron olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada ölünün saçını okşamak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments