Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atmaca yakalamak

Rüyada atmaca yakalamak

Rüyada atmaca yakalamak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işarettir.

Rüyada atmaca yakalamak gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamamak için sizden beklentileri olan kişileri onaylıyormuş gibi görünmenizde fayda var.

Rüyada atmaca yakalamak kazançsız işler peşinde olmaya, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz atmaca görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada atmaca görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çalışmaların beğeni almayacağına işaret etmektedir.

Rüyada atmaca yavrusu görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada atmaca tutmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada atmaca avlamak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, yeni projelere atılacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada atmaca kuşu öldürmek bir bebek sahibi olunacağına, aşık olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada atmaca kuşu görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments