Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atmaca görmek

Rüyada atmaca görmek

Rüyada atmaca görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hak yemeyeceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada atmaca gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada beyaz atmaca görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada atmaca kuşu görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına tabir olunur.

Rüyada atmaca avlamak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, ferahlığa çıkacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet eder.

Rüyada atmaca yavrusu görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atmaca görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atmaca yakalamak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet eder.

Rüyada atmaca tutmak yeni iş teklifleri alacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, çok uğraş vereceğine inanılır.

Rüyada atmaca kuşu öldürmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, hafifleyeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments