Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün fotoğrafını görmek

Rüyada ölünün fotoğrafını görmek

Rüyada ölünün fotoğrafını görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, darlanacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün fotoğrafını gördüyseniz:

  • Sunabilecekleriniz netleşmeden fikirlerinizi sır gibi saklamanızda fayda var.

Rüyada ölü fotoğrafı görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, memur ise terfi edeceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine inanılır.

Rüyada ölünün fotoğrafını çekmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin fotoğrafını çekmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine delalettir.

Rüyada ölü biriyle fotoğraf çektirmek ev sahibi olunacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ölüyle fotoğraf çekilmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin fotoğrafını görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kazancının epey düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün fotoğrafına bakmak mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, güvenini sarsacağına, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle fotoğraf çektirmek fakir çocukları giydireceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments