Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin fotoğrafını görmek

Rüyada ölü birinin fotoğrafını görmek

Rüyada ölü birinin fotoğrafını görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun, siz, doğru şekilde davranmalısınız.

Rüyada ölünün fotoğrafını çekmek haneye bereket geleceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatının iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada ölü fotoğrafı görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, hayatını yoluna sokacağına işarettir.

Rüyada ölü biriyle fotoğraf çektirmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün fotoğrafını görmek bolluk içinde yaşamaya, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyle fotoğraf çektirmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün fotoğrafına bakmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin fotoğrafını çekmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle fotoğraf çekilmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments