Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün arkasından yemek vermek

Rüyada ölünün arkasından yemek vermek

Rüyada ölünün arkasından yemek vermek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, rahata ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, her daim bereketli işler yapacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada ölünün arkasından yemek vermek gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Rüyada ölünün arkasından yemek vermek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret eder.

Rüyada ölünün arkasından yemek dağıtmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada ölünün arkasından ağlamamak başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün arkasından koşmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölünün arkasından ağlamak maddi imkânlarının artacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalettir.

Rüyada ölünün arkasından sessizce ağlamak işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, iftiraya uğrayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün arkasından helva yapmak çok büyük ferahlık yaşayacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ölünün arkasından oynamak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments